Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Een hogere omzet door duurzame inzetbaarheid? Bereken jouw rendement!

Meer omzet genereren door te investeren in duurzame inzetbaarheid? Het is misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk. En het is zelfs binnen een paar stappen te berekenen!

Duurzame inzetbaarheid... wat is het eigenlijk?

Duurzame inzetbaarheid verwijst naar het vermogen van personeel en uitzendkrachten om op een vitale, veilige, vaardige en plezierige manier zijn/haar werk te (blijven) doen. Het gaat hierbij niet alleen om het behouden van werkgelegenheid, maar ook om het voortdurend kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden, zoals technologische ontwikkelingen en evoluerende marktvraag.

Het optimaliseren van deze positie betekent voor uitzenders onder andere dat jouw uitzendkrachten financieel stabiel zijn, zich comfortabel voelen in hun werkomgeving en mogelijkheden hebben voor persoonlijke groei. Het faciliteren van doorgroeimogelijkheden, cursussen en opleidingen speelt hierbij een belangrijke rol.

Een hoger rendement dankzij duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is niet alleen goed voor de uitzendkracht, maar heeft ook juist grote voordelen voor jou en jouw bedrijf. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar toch is het mogelijk.

We leggen het uit!

Uitzendkrachten die duurzaam inzetbaar zijn, zijn nou eenmaal productiever. Wanneer een uitzenkracht bijvoorbeeld financieel fit is, zich fijn voelt in zijn of haar werkomgeving en mogelijkheden heeft om door te groeien, heeft dit vaak positieve gevolgen voor de motivatie van je uitzendkracht.

En zo zorgen deze factoren voor onder andere minder ziekteverzuim en een betere betrokkenheid. Wat vervolgens weer resulteert in een betere arbeidsmarktpositie én uiteindelijk meer omzet voor jouw uitzendorganisatie!

En dat is uit te rekenen!

Door onze rendementstool in te vullen zie je direct hoe je omzet en rendement toenemen. Door het invullen van enkele velden kunnen wij al een schatting maken. Zelfs als je bepaalde waarden niet precies weet. De uitkomst is een indicatie die als input kan dienen voor een op maat gemaakte business analyse.

Dus waar wacht je nog op? Een investering in duurzame inzetbaarheid is niet alleen een investering in een ander maar ook in jouw bedrijf. Met als resultaat; een betere kwaliteit, hogere betrokkenheid en lagere ziekteverzuimcijfers.