Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Kijken: Nieuw webinar Minder stress, meer energie voor uitzendkrachten

Speciaal voor jouw uitzendrachten hebben we een webinar georganiseerd over 'Minder stress, meer energie'. Het 'Minder stress, meer energie' traject helpt uitzendkrachten slimmer om te gaan met hun stress om gezonder voor de dag te komen.

Stress is soms een vervelende onderwerp om over te praten. En vaak is het voor uitzendkrachten lastig om te herkennen wanneer ze eigenlijk stress hebben. Terwijl veel klachten zoals hoofdpijn, nekklachten en slapeloosheid juist zijn te weiden aan stress.

Minder stress, meer energie is voor vele uitzendkrachten nog onbekend terrein. Want wat is het traject eigenlijk? Voor wie is het? Kost het me niet te veel van mijn tijd? (Nee!) En hoe vraag je het aan? Op al die vragen hebben wij speciaal voor uitzendkrachten een antwoord gegeven. Deze vragen worden namelijk allemaal behandeld in het webinar dat wij 21 mei 2024 live hebben opgenomen.

Jessica Brandwijk duikt samen met Irene ten Dam van Lesstress dieper in de inhoud van Minder stress, meer energie. De uitzendkrachten die live aanwezig waren hebben de kans gehad om al hun vragen over stress en het traject te stellen.

Webinar Minder stress, meer energie

Werk jij bij een uitzendbureau en wil je graag weten wat Minder stress, meer energie voor jouw uitzendkrachten kan betekenen? Kijk dan de video hieronder. Wil je onder jouw uitzendkrachten meer bewustzijn creĆ«ren over stress en het Minder stress, meer energie traject? Deel hem nu!