Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

De Scholingsvouchers zijn weer beschikbaar: Vraag ze nu aan!

De Scholingsvouchers zijn weer beschikbaar! Het is nu mogelijk om een vergoeding aan te vragen tot een maximum van €500 euro voor de scholing van jouw uitzendkracht. Via dit artikel lees je alles over de Scholingsvouchers en hoe je ze voor jouw uitzendkrachten kunt aanvragen.

De Scholingsvouchers zijn vanaf nu aan te vragen voor jouw uitzendkrachten. Vraag ze aan via ons portaal via de link hieronder!

Wat zijn de Scholingsvouchers?

De Scholingsvouchers zijn een vergoeding waarmee jij jouw uitzendkracht kunt helpen met zijn of haar professionele groei. De Scholingsvouchers zijn te gebruiken voor het volgen van cursussen, opleidingen of trainingen zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen op en buiten de werkvloer.

Deze vergoeding biedt uitzendkrachten de mogelijkheid om zelf een training, cursus of opleiding te kiezen die relevant is voor hun huidige of toekomstige werk. Hiermee wordt de eigen regie van de uitzendkracht bevorderd.

Het doel van de Scholingsvouchers is het stimuleren van positieve leerervaringen, maar daarnaast ook het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De Scholingsvoucher is echt voor de uitzendkracht! Deze bepaalt dus zelf welke opleiding of training gevolgd gaat worden.

Hoe werken de Scholingsvouchers van Doorzaam?

Het aantal trajecten dat je kunt aanvragen, hangt af van de grootte van je bedrijf. Als er minder dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv maximaal 50 Scholingsvouchers aanvragen. Als er meer dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv maximaal 200 Scholingsvouchers aanvragen.

Elke uitzendkracht heeft recht op 1 Scholingsvoucher per kalenderjaar. De uitzendkrachten die in een eerdere ronde een Scholingsvoucher hebben ontvangen, kun je in hetzelfde kalenderjaar niet meer aanmelden.

Aanmelden

De Scholingsvouchers zijn dus nu weer aan te vragen. OP=OP.

Aanmelden gaat sinds kort in Doorzaamregelingen.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.