Kalender

Themadag Vitaliteit

12 september 202409:30
Ben jij intercedent, consultant, vestigingsmanager of vanuit een andere positie bezig met duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Op 12 september organiseert Doorzaam wegens succes weer een nieuwe Vitaliteitsdag voor uitzenders.
Lees meer

Leerlijn DI-ambassadeur 'Aan de slag met duurzame inzetbaarheid'

24 september 202410:00
Wil jij ook graag meteen aan de slag met het goede gesprek voeren met uitzendkrachten? Wil je echt nog meer betekenen voor je uitzendkracht en opdrachtgever en meteen resultaat voor jouw uitzendkracht en je vestiging behalen? Dan is deze leerlijn echt iets voor jou!
Lees meer

Leerlijn DI-specialist | Duurzame inzetbaarheid geborgd in je organisatie

3 oktober 202410:00
Hoe vorm je een visie op duurzame inzetbaarheid (DI) die perfect aansluit op jouw organisatiedoelen? En hoe zorg je dat dit geborgd blijft? En hoe krijg je alle stakeholders aan boord?
Lees meer

Doorzaam Dagtraining gesprekstechieken

24 oktober 202410:00
Schrijf je nu in voor onze Dagtraining gesprekstechnieken op donderdag 24 oktober. De kans voor intercedenten om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren.
Lees meer

Doorzaam Dagtrainingen DI-projecten

14 november 202410:00
Op donderdag 14 november wordt er weer een nieuwe Dagtraining DI-projecten georganiseerd! Speciaal voor toegewijde intercedenten die een positieve verandering willen brengen binnen uitzendorganisaties.
Lees meer