Spring naar hoofd-inhoud

Wegwijzer

Video in de kijker

Kalender

Introductie gedragsverandering: 5 knoppen om aan te draaien!

16 juni 202209:30
Duurzame inzetbaarheid vraagt om gedragsverandering. Wat maakt dat een uitzendkracht in beweging komt, oftewel eigen regie neemt? Welke rol kan jij hierin spelen?
Lees meer

Veilig werken met gevaarlijke stoffen in het kort

Hoe kunnen we gevaarlijke stoffen herkennen en om welke risico’s gaat het? En vooral: hoe kunnen we veilig werken met gevaarlijke stoffen?

Lees meer
CultuurGezondheid

Veiligheid op de werkvloer

Wij hebben hiervoor Arbochecklists. En deze zijn nu ook beschikbaar in het Oekraïens en Russisch. 

Lees meer
Werksituatie

Tweede ronde Scholingsvouchers

Heeft jouw uitzendkracht wel eens aangegeven graag een opleiding, cursus of workshop te willen gaan volgen? Maak je uitzendkracht dan nu extra blij. Want de Scholingsvouchers kunnen weer aangevraagd worden.

Lees meer
Loopbaan

Waarom arbochecklists?

Zowel de uitzendorganisatie als de opdrachtgever hebben een rol bij het voorlichten van veilig werken naar de uitzendkrachten.

Lees meer
Gezondheid

Kick off Praktijkverklaring

Je kent ze vast wel: uitzendkrachten waar veel meer in zit dan ze zelf denken. Maar hoe laat je dat hen ook inzien? Hoe geef je de uitzendkracht nou inzicht in en erkenning van wat ze zelf allemaal al wél kunnen? En hoe krijg je dit ook inzichtelijk voor de opdrachtgever?

Lees meer
Loopbaan

De zoektocht naar het antwoord

Wat is er nodig om een leven lang ontwikkelen te stimuleren? Wat zorgt er voor dat uitzendkrachten zich willen ontwikkelen? Wat is het beste om aan te bieden om een uitzendkracht duurzaam verder te ontwikkelen?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan