Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws voor de uitzendkracht

Webinar 'Storytelling'

Op donderdag 5 september organiseren we een webinar over Storytelling. Speciaal voor uitzendkrachten om beter te communiceren naar hun werkgever en met hun collega's.

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Nieuwe video Minder stress, meer energie

Heb jij last van stressklachten, door spanningen op het werk of door privéomstandigheden. Ontdek hoe je ervan af komt met Minder stress, meer energie.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatie

Bekijk ons webinar over Minder stress, meer energie

Heb jij last van stress? Speciaal voor uitzendkrachten hebben wij een webinar opgenomen, waarmee jij alles te weten kan komen over ons traject ‘Minder stress, meer energie’.

Lees meer

Blijven groeien als uitzendkracht: Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is super belangrijk. Blijven groeien zorgt er namelijk voor dat je werk een stuk leuker blijft. En dat niet alleen, het kan je in de toekomst ook nog eens financieel verder brengen. Hoe en wat leggen we uit in dit artikel.

Lees meer
Loopbaan

Taal en digitale vaardigheden voor uitzendkrachten

Heb jij moeite met de Nederlandse taal, rekenen of computers? Zonder lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden kun je niet functioneren op de huidige arbeidsmarkt. Niets om voor je te schamen. 

Lees meer
Loopbaan

Gezond en veilig werken op de Internationale dag voor veiligheid en gezondheid op het werk

Zondag 28 april is het de werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk. De dag om even extra na te denken over jouw veiligheid en vitaliteit op de werkvloer.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Binnen 6 weken je stress verminderen

Uitgerust op je werk komen en zonder zorgen weer naar huis toe gaan? Dat willen we natuurlijk allemaal. Maar hoe pak je dat aan?

Lees meer
CultuurGezondheid

Webinar 'Minder stress, meer energie'

Herken je dit?

De onzekerheid van tijdelijke opdrachten, de druk om te presteren bij je nieuwe werkgever en het constant aanpassen aan nieuwe werkomgevingen. Je bent vaak inzetbaar wanneer de druk hoog is, waardoor je zelf ook stress kan ervaren. Dit kan een zware tol eisen en kan uiteindelijk eindigen in fysieke en mentale problemen.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Duidelijkheid over het Ontwikkelbudget: Bekijk nu het webinar terug!

Een tijd geleden hadden we een interessant webinar over Het Ontwikkelbudget. Het Ontwikkelbudget helpt uitzendkrachten om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.

Lees meer