Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws voor de uitzendkracht

Gratis scholing en coaching via De Unie

Vanuit de subsidie van NL leert door heeft De Unie samen met hun scholingspartner TWST een mooi aanbod van vijf scholingstrajecten mét begeleiding van een ervaren coach van De Unie.

Lees meer
Loopbaan

Helpende hand bij geldzorgen

Maak je je zorgen over geld of heb je vragen? Je bent niet de enige! Een op de vijf huishoudens heeft geldstress en neemt dit mee naar de werkvloer. Blijf er niet alleen mee rondlopen. Je kunt hier snel en vaak anoniem wat aan doen.

Lees meer
Gezondheid

Hoe TOP werk jij?

Wist jij dat 2 op de 5 werknemers in Nederland te maken heeft met lichamelijk belastend werk?

Lees meer

Laaggeletterdheid

Laaggeletterdheid is een term voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak hebben zij daardoor ook moeite met het gebruik van een computer of een smartphone.

Lees meer

Arbodienst en bedrijfsarts voor de uitzendkracht

Iedereen is wel eens ziek, maar als je je regelmatig ziek meldt, of het ziekteverzuim lijkt lang te gaan duren, dan neemt meestal een bedrijfsarts / Arbodienst contact met je op.

Lees meer
Gezondheid

Tips Belastingdienst voor uitzendkrachten met kinderopvangtoeslag

Ben je uitzendkracht en ontvang je kinderopvangtoeslag? Check regelmatig of je gegevens nog kloppen!

Lees meer
Gezondheid

Week van de Loopbaan

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 13 t/m 17 september 2021.

Lees meer
Loopbaan

Boete voor niet ter beschikking stellen voldoende PBM’s

Om werknemers te beschermen worden persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) gebruikt. Als dit van toepassing is voor de werknemers in een bedrijf, moeten de PBM's ook voor een uitzendkracht beschikbaar worden gesteld.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Een ongeval op het werk, wat moet je doen?

Als je als uitzendkracht betrokken raakt bij een ongeval tijdens het werk, moet je dit zo snel mogelijk melden bij je leidinggevende en bij het uitzendbureau. 

Lees meer
GezondheidWerksituatie