Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws voor de uitzendkracht

Hulp bij geldzaken van Doorzaam

Soms hebben we te maken met financiële veranderingen in ons leven. Zoals een scheiding, een kindje op komst of het zoeken van een nieuwe baan. Dit kan ervoor zorgen dat rekeningen lastig te betalen zijn of dat hier veel zorgen en onzekerheden over zijn.

Lees meer
CultuurGezondheid

Maak kans op cadeaubon van €50…

...door het invullen van een vragenlijst.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Storytelling, het vertellen van jouw verhaal!

Dat klinkt misschien als iets wat je alleen doet op een feestje of in de kroeg, maar niets is minder waar. Verhalen spelen namelijk een grote rol op de werkvloer. Want werken met plezier én succes begint met goede communicatie. En daar hoort ook een goed verhaal bij!

Lees meer

Hoe weet je te zwaar tilt? Bereken het maximale tilgewicht op jouw werkplek

Het voorkómen van klachten door te zwaar tillen is belangrijk. Maar hoe weet je te zwaar tilt? Want in de praktijk komt dit nog vaak voor.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Tijdelijk Noodfonds Energie biedt steun aan kwetsbare huishoudens

Kwetsbare huishoudens met een hoge energierekening kunnen vanaf 7 februari 2023 terecht bij het Tijdelijk Noodfonds Energie.

Lees meer

Hoezo zijn de vergoedingen gratis voor mij als uitzendkracht?

Wij bieden veel diensten en vergoedingen voor werkende uitzendkrachten. Allemaal gratis inzetbaar. Te mooi om waar te zijn? Lees snel verder. 

Lees meer

Minder stress, meer energie?

Stress kost veel energie en doe je hier niets aan dan kunnen deze klachten een burn-out veroorzaken. Hoe kun jij zorgen dat jij weer met plezier en meer energie aan het werk bent?

Lees meer
Gezondheid

Fijne feestdagen

Hele fijne feestdagen namens heel team Doorzaam. 

Lees meer

Wat betekent dit voor mij?

'Wat betekent dit voor mij?' laat zien wat veranderingen in de wetten en regels op 1 januari 2023 betekenen voor jouw portemonnee.

Lees meer