Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws voor de uitzendkracht

Gratis online scholing

14 opleiders hebben NL leert door subsidie gekregen. Bij deze opleiders kan je gratis cursussen volgen.

Lees meer
Loopbaan

Uitzendkracht aan het woord: Roger Kempers

Dit jaar deden al ruim 2000 uitzendkrachten mee aan het traject Alles-in-1. Tijd om een aantal uitzendkrachten aan het woord te laten wat het voor hen betekent om aan dit traject deel te nemen en wat het ze gebracht heeft.

Lees meer

Werk jij met gevaarlijke stoffen?

Kijk dan eens naar de Werkplekinstructiekaarten (WIK)

Lees meer
Gezondheid

Minder stress, meer energie?

Stress kost veel energie en doe je hier niets aan dan kunnen deze klachten een burn-out veroorzaken. Hoe kun jij zorgen dat jij weer met plezier en meer energie aan het werk bent?

Lees meer
Gezondheid

Stap voor stap naar een kansrijk beroep

De GAP Academy brengt verborgen talent in beeld. Met het vier-stappenplan helpen ze je te ontdekken of je interesse en aanleg hebt voor een baan in de techniek, bouw, zorg of groen.

Lees meer
Loopbaan

Landelijke campagne tegen lichamelijke belasting door je werk

Hoe top werk jij is de naam van de landelijke campagne van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Nederlands Focal Point van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA).

Lees meer

Geldzorgen door corona?

Voor veel mensen heeft de coronacrisis grote financiële gevolgen. Hoe houd je grip op geld bij zo’n plotselinge verandering, en welke hulpregelingen zijn er?

Lees meer

Laaggeletterdheid

Laaggeletterdheid is een term voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak hebben zij daardoor ook moeite met het gebruik van een computer of een smartphone.

Lees meer

Persoonlijke Beschermings Middelen

Om werknemers te beschermen worden persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) gebruikt. Als dit van toepassing is voor de werknemers in een bedrijf, moeten de PBM's ook voor een uitzendkracht beschikbaar worden gesteld.

Lees meer