Spring naar hoofd-inhoud

Event

dinsdag 21 mei 2024
Online

Webinar voor uitzendkrachten: Minder stress meer energie

Zonder stress het leven door willen we natuurlijk allemaal. Maar goed,  iedereen ervaart wel eens stress. Maar teveel is niet goed voor je gezondheid. Maar wat is nou teveel stress?

Heb je vaak hoofdpijn? Last van je rug? Heb je moeite met slapen? Zitten je nek en schouders vast? Of wellicht merk je op dat je een wat korter lontje hebt? En je concentratie is ook niet meer wat het geweest is…

Stress kost veel energie, doe je hier niets aan dan kunnen deze klachten leiden tot een burn-out. Het is waardevol om hier mee aan de slag te gaan.

En dat kan! Via onze 6-weekse gratis training Minder stress meer energie.

Meer weten hierover?
Meld je dan aan voor ons webinar! Speciaal voor uitzendkrachten organiseren wij op dinsdag 21 mei van 19:00 – 20:00 geheel kosteloos een webinar om antwoord te geven op je vragen over deze training en over stress.

Iene ten Dam, een van de oprichters van Lessstress, helpt mensen om op een positieve en gezonde manier met stress om te gaan.

Waar is het?
Het webinar is gewoon online en te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Het duurt maximaal een uur en kan anoniem. Je hoeft namelijk geen naam in te vullen als je dat niet wilt. Ook is er tijd voor de deelnemers om vragen te stellen via de chat.

Hoe geef ik me op?
Je kan je aanmelden door je gegevens hieronder in te vullen. Deze gegevens worden niet gedeeld met je uitzendbureau.

Meld je aan en krijg grip op jouw energie!

Wanneer?

21 mei 2024 - 19:00 tot 20:00