Budgetcoaching uitzendkrachten

Kwetsbare werkenden zoals jongeren, flexwerkers en zelfstandigen ervaren vaker een terugval dan mensen in loondienst. Men heeft vaak niet voldoende geld achter de hand om twee maanden zonder inkomen te kunnen.

Tijd om mensen met financiële uitdagingen nu pro-actief te benaderen met hulp om te voorkomen dat er nog meer betalingsachterstanden ontstaan.

Een van die mogelijkheden is om je uitzendkracht nu aan te melden voor Budgetcoaching.

Werkwijze Budgetcoaching

Wij stellen een individueel traject beschikbaar waar een uitzendkracht hulp kan inschakelen op het gebied van budgetcoaching. Deze persoonlijke hulp begint standaard met het in kaart brengen van de financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg.

 

Inspirerend en persoonlijk verhaal

Engelse vertaling flyer voor uitzendkracht

Budgetcoaching preventief inzetten bij life events

Een life event kan voor een verandering in de financiële situatie zorgen. Zeker als de life event onverwacht is, kan het voorkomen dat iemand de verandering niet helemaal goed overziet. Dat kan tot financiële problemen leiden. Als je als werkgever weet wat er speelt binnen iemands leven, helpt dat om het gesprek over de financiële situatie te voeren. 

Life events
Denk bij life events in de privésfeer bijvoorbeeld aan samenwonen of trouwen, een echtscheiding, op jezelf gaan wonen, verhuizen, gezinsuitbreiding of het overlijden van een partner. Wat voor gevolgen heeft zo’n situatie op de eventuele toeslagen? Daarom kun je nu ook preventief Budgetcoaching hiervoor inzetten.

Aanmelden

Wil je een uitzendkracht aanmelden? Dan ontvangen we graag dit ingevulde PDF-formulier samen met een recente loonstrook via info@doorzaam.nl

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen zetten wij deze door naar de budgetcoach. De budgetcoach neemt vervolgens contact op met de uitzendkracht (binnen 5 werkdagen).

Lees vooraf het financieel reglement.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.

De uitzendkracht kan ook zelf een email sturen naar info@doorzaam.nl. Dus zonder tussenkomst van een uitzendorganisatie of contactpersoon. Want soms is om hulp vragen al lastig genoeg.

Voorwaarden

 • Budgetcoaching is aan te vragen door uitzendorganisaties die afdragen aan SFU.
 • De uitzendkracht die in aanmerking komt werkt in fase A/B of fase 1/2/3 en heeft de pensioengerechtigde leeftijd nog niet bereikt.
 • Er wordt voornamelijk in het Nederlands gecoacht, maar Engels en Duits is ook mogelijk.

  Let op:
  Wanneer de uitzendkracht al ondersteund wordt door een bewindvoerder is aanmelden voor budgetcoaching niet mogelijk

Gratis telefoonnummer bij loonbeslag

Heeft je uitzendkracht een loonbeslag? Of heb je net het informatieverzoek van de deurwaarder ontvangen?

Attendeer je uitzendkracht dan op het gratis telefoonnummer:

085-2737452

 • Het is 100% anoniem
 • Vragen stellen over het loonbeslag
 • Gratis voor de uitzendkracht
 • Gratis hulp van een budgetcoach indien gewenst