Budgetcoaching Uitzendkrachten

62% van de werkgevers heeft te maken met medewerkers met geldproblemen (cijfers NIBUD).Wij bieden uitzendorganisaties ondersteuning aan op het gebied van budgetcoaching in de vorm van een Individueel budgetcoaching traject.

Deze vorm van budgetcoaching is voor uitzendkrachten die werkzaam zijn in fase 1/2 of fase A bij een uitzendorganisatie die afdraagt aan het SFU.

  

Werkwijze budgetcoaching individueel traject

Wij stellen een traject beschikbaar waarvoor een uitzendkracht hulp kan inschakelen op het gebied van budgetcoaching. Deze hulp begint standaard met het in kaart brengen van de financiƫle situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg.

Mocht er sprake zijn van problematische schulden kan een budgetcoach helpen met de doorverwijzing en eventueel ondersteunen bij het verzamelen van de benodigde informatie voor de bewindvoerder of de schuldhulpverlening.

De kosten voor deelname aan deze trajecten worden volledig vergoed door DOORZAAM. Uiteraard wordt rekening gehouden met de privacy van de uitzendkrachten. Alle gegevens worden uitsluitend en alleen met de uitzendkracht besproken en gedeeld.

De geanonimiseerde resultaten worden gebruikt om de uitzendbranche beter te kunnen informeren en adviseren over wat de effecten van budgetcoaching zijn en hoe ze dit zelf in de bedrijfsvoering kunnen opnemen.

Reglement Budgetcoaching