Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Facturen aan DOORZAAM

De coronacrisis kent vele gevolgen en ook voor uitzenders. Om jullie te ondersteunen gaan wij zo snel mogelijk de betalingen doen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Informatie over maatregelen coronavirus

Van ‘elkaar geen handen geven' tot 'werk zoveel mogelijk vanuit huis' om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, volgen de adviezen en maatregelen vanuit de overheid elkaar in rap tempo op. 

Lees meer
Gezondheid

Bezetting DOORZAAM

Ook DOORZAAM draagt bij om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Lees meer

Aan het woord… Annet Goossen

Onlangs verscheen op Flexnieuws een mooi interview met Annet Goossen, Senior stafspecialist HR Flex & Professionals, Randstad Groep Nederland.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De grootste gezondheidsrisico’s op het werk

De drie grootste, werk-gerelateerde mentale gezondheidsrisico’s hebben te maken met werkstress, werk-privébalans en werksfeer. Werkstress is volgens 63% van de werkgevers het meest voorkomende risico, heeft de hoogste impact op de organisatie (40%) en is de grootste veroorzaker van verzuim (31%).

Lees meer
CultuurGezondheid

Subsidies Tel mee met Taal 2020

Via Tel mee met Taal is er subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Er zijn al meerdere subsidierondes geweest en ook in 2020 kan er weer subsidie worden aangevraagd.

Lees meer
Loopbaan

De Dag van het Werkplezier

De Dag van het Werkplezier is een jaarlijks terugkerend event waarbij er op een positieve manier gekeken wordt naar het onderwerp werkstress.

Lees meer

Hoe kunnen we de mentale gezondheid op de werkplek verbeteren?

Stress en burn-out hebben een grote impact op mensen en organisaties. In een grootschalig Europees project gaan onderzoekers interventies ontwikkelen om onze mentale gezondheid op het werk te bevorderen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatie

De 1.02% afdracht van de bruto loonsom van de uitzendkracht

Werkgevers- en werknemersorganisaties in de uitzendbranche vinden het belangrijk dat uitzendkrachten opleidingen kunnen volgen.

Lees meer
Cultuur