Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

De Veiligheidsdag; Arbo en Veiligheid vanuit een ander perspectief bekeken

Op 14 september stond onze tweede themadag op de agenda. De Veiligheidsdag. Het zal je dan ook niet verbazen dat Arbo en Veiligheid dé onderwerpen waren op deze dag.

Waarom we een Veiligheidsdag organiseren?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Arbochecklist Oekraïens

Uitzendkrachten hebben de juiste kwalificaties nodig om gezond en veilig aan het werk te gaan. Bovendien moet je op de hoogte zijn van de risico’s die het werk met zich meebrengt.

Lees meer
CultuurWerksituatie

Meer aandacht voor welzijn van werknemers ondanks personeelstekort

De afgelopen tijd kampten we met een groot personeelstekort. Het UWV meldt dat de arbeidsmarkt nog steeds "bijzonder krap" is, wat juist voordelig kan uitpakken voor werknemers. Hoezo? Wij leggen het uit!

Lees meer
Gezondheid

Van ervaring naar expertise: ontdek de Doorzaam dagtrainingen

Wie houdt er nu niet van nieuwe dingen? Wij in ieder geval wel! Daarom hebben wij vanaf vandaag gloednieuwe dagtrainingen voor intercedenten.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Werkverzuim is duur, investeren in je werknemers niet!

43 procent van verzuim op de werkvloer heeft te maken met werkgerelateerde stress. En dat kost geld. In 2022 kostte het verzuim dat hiervan het gevolg was gemiddeld 11.000 euro per werknemer. En dat kan beter!

Lees meer
Gezondheid

De centrale rol van bestaanszekerheid

In de complexe wereld van politiek en beleid, waar agenda’s worden gevormd en beslissingen worden genomen die het leven van velen beïnvloeden, lijkt één thema momenteel centraal te staan: bestaanszekerheid. De miljoenennota stond er vol mee en vrijwel alle partijprogramma’s claimen het thema voor de aanstaande verkiezingen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Webinar ‘Hulp bij geldzaken’ 23 november

Ervaart jouw uitzendkrachten soms ook stress om zijn of haar financiën? Weet je dat hij of zij wel eens moeite heeft met het betalen van de rekeningen? Of maakt hij of zij zich hier zorgen over?

Lees meer
Gezondheid

Interesse getoond in de Scholingsvoucher? Jij bent nu aan zet!

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de Scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

Lees meer
Loopbaan

Nieuwe animatie over veiligheid

Veiligheid op het werk is voor de uitzendkracht, opdrachtgever en de uitzendorganisatie ontzettend belangrijk. Maar wie zorgen er voor dat dit allemaal goed verloopt? Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Voorbereiding en vernieuwing bij Doorzaam

De zomermaanden zijn voorbijgevlogen, en terwijl we terugkijken op de heerlijke zomervakanties, bevinden we ons nu in volle vaart richting het einde van het jaar. Bij Doorzaam kijken we niet alleen terug op de eerste acht maanden van dit jaar, maar richten we onze blik ook al op 2024.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Goed gesprek met je uitzendkracht

De Scholingsvouchers zijn weer uitgegeven. En dat hebben we geweten. Massaal is er weer interesse getoond en dat vinden wij zo ontzettend mooi. Want dat betekent dat we samen de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkrachten kunnen stimuleren. En dat is nodig, zeker in deze tijden.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Ontdek het Ondersteuningsbudget voor vluchtelingen en statushouders bij Doorzaam

Wist je dat het Ondersteuningsbudget beschikbaar is ter waarde van €1000 voor de als uitzendkracht werkende vluchteling (uit Oekraïne) of statushouder?

Lees meer
Werksituatie