Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Goed gesprek met je uitzendkracht

De scholingsvouchers zijn weer uitgegeven. En dat hebben we geweten. Massaal is er weer interesse getoond en dat vinden wij zo ontzettend mooi. Want dat betekent dat we samen de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkrachten kunnen stimuleren. En dat is nodig, zeker in deze tijden.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Week van de Loopbaan 2020

Volgende week is het voor de zesde keer op rij de Week van de Loopbaan. Van 14 tot en met 19 september aaanstaande gratis loopbaanadvies voor iedereen.

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan

Deadline subsidie aanvragen prakijkleren

Wil je een praktijk- of werkleerplaats aanbieden zodat mensen beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt? Kijk of je gebruik kunt maken van de subsidieregeling Praktijkleren.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Veel gestelde vragen bij het op naam zetten in de portal

Om het jullie nog makkelijker te maken, hebben we de meest gestelde vragen van afgelopen jaren voor jullie hieronder opgesomd. Let wel, dit zijn de meest gestelde vragen omtrent stap 4 en stap 5 van het aanvragen van scholingsvouchers.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Laaggeletterdheid

Laaggeletterdheid is een term voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak hebben zij daardoor ook moeite met het gebruik van een computer of een smartphone.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Record aantal Scholingsvouchers in 2020

Wij hebben ook deze tweede ronde een record hoeveelheid aan interesse voor de scholingsvouchers ontvangen. Ruim 8000, echt fantastisch! We geven dit jaar dan ook een record aantal scholingsvouchers uit! Dit betekent dat we enorm veel uitzendkrachten een stap kunnen laten maken!

Lees meer
Loopbaan

Scholingsvouchers, uitleg van op=op

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

Lees meer
Loopbaan

Peiling coronacrisis: financiële gevolgen voor huishoudens

Bijna twintig procent van de Nederlanders ervaarde in maart een inkomensterugval als gevolg van de coronacrisis. Onder hen zijn met name jongeren, zelfstandigen en flexwerkers.

Lees meer
CultuurGezondheid

De perfecte storm voor leren en ontwikkelen

Er zijn momenteel allerlei roerige omstandigheden die samen de perfecte storm vormen om onze houding te veranderen en onze investeringen in een leven lang leren op te voeren.

Lees meer
Cultuur