Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Omscholing, juist nu van belang!

Veel uitzendkrachten zijn hun baan verloren vanwege de coronacrisis. Sectoren als horeca, luchtvaart, bloementeelt enz. hebben massaal afscheid genomen van hun uitzendkrachten, terwijl er in andere sectoren juist een schrijnend tekort is.

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Aan het woord… Annet Goossen

Onlangs verscheen op Flexnieuws een mooi interview met Annet Goossen, Senior stafspecialist HR Flex & Professionals, Randstad Groep Nederland.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Scholingsvouchers rapport, ervaringen van uitzendkrachten

Dat de scholingsvouchers erg populair zijn bij jullie hebben we gemerkt bij het aantal reserveringen die wij ontvingen. Komend jaar geven we dan ook een record aantal Scholingsvouchers uit! Dit betekent dat we enorm veel uitzendkrachten een stap kunnen laten maken. Geweldig.

Lees meer
Loopbaan

Aan het woord…. Bauke Jan Stuursma

Onlangs verscheen op Flexnieuws een mooi interview met Bauke Jan Stuursma, interne medewerker @Work. Dit is een allround uitzendbureau dat duurzame inzetbaarheid als een speerpunt voor de organisatie ziet.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Resultaten onderzoek individueel leerbudget Uitzendkrachten

De ervaringen van uitzendkrachten met opleidingen zijn duidelijk positief: 69% van de uitzendkrachten geeft aan veel geleerd te hebben. 86% van de uitzendkrachten stelt dat hetgeen ze geleerd hebben bruikbaar tot zeer bruikbaar is voor hun huidige werk als uitzendkracht.

Lees meer
Loopbaan

Doorzaam bestaat 1 jaar!

Zaterdag 1 februari 2020, ongelooflijk maar het is alweer een jaar geleden dat Doorzaam het licht zag. En wat hebben we een geweldig succesvol eerste jaar achter de rug.
En succes mag je vieren! Even stilstaan bij alles wat is geweest en wat komen gaat. Doorzaam is tot stand gekomen doordat STAF en STOOF samen zijn gegaan.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

1055 uitzendkrachten maken gebruik van de Duurzame Inzetbaarheidsscan (DIS)

Om uitzendkrachten zicht te geven op de verschillende onderwerpen die van belang zijn om duurzaam inzetbaar te blijven en hoe ze er momenteel voor staan heeft Doorzaam samen met TNO een korte vragenlijst opgesteld. Dit is de Duurzame Inzetbaarheidsscan (DIS) geworden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Werkenden willen betere privé-werkbalans en bijscholing

Panelwizard deed in opdracht van BeFrank in december 2019 onderzoek naar de werkwensen voor het nieuwe jaar onder ruim 1.076 Nederlanders van 25 jaar en ouder in loondienst. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Animatie voor je uitzendkracht

We hebben nu ook de animatie over het traject Alles-in-1 gericht aan de uitzendkracht!

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Wat een diplomaroute kan betekenen!

Rian Vissers: een perfect voorbeeld van een talent dat (helaas) al lange tijd op zoek was naar een nieuwe uitdaging op werkgebied. Niet vies van werken en op vrijwillige basis al actief om anderen, ook in hun thuissituatie, te helpen en een luisterend oor te bieden. Afwijzing naar afwijzing volgde (ook binnen de zorgsector) maar nog altijd even gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Het allereerste Doorzaam congres

Ons allereerste Doorzaam congres ‘De kracht van een integrale aanpak’ zit er op. En wat was het een succes! De schitterende locatie leerhotel ’t Klooster was een passende plek om alle gasten te mogen ontvangen. 

Met gepaste trots en naar alle tevredenheid kijken we terug op het geslaagde congres. Kijk je mee?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Businesscase ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’

Samen met een van de uitzendorganisaties die deel heeft genomen aan onze pilot ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ hebben we gekeken naar de effecten van de pilot op de bedrijfsvoering van de organisatie. Hier hebben we een businesscase voor opgesteld. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan