Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Meer energie minder stress gaat door!

Het zijn bijzondere tijden. De werkloosheid stijgt. De onzekerheid neemt toe. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out.

Er is steeds meer te doen over stress op het werk. De werkdruk ligt vaak hoog, waardoor werknemers vroeg of laat in de problemen komen met alle gevolgen van dien. En stress kost veel energie en doe je hier niets aan dan kunnen deze klachten een burn-out veroorzaken. Hoe kun jij zorgen dat jij weer met plezier en meer energie aan het werk bent?

Samen met Lesstress ontwikkelde we in 2020 een pilot ‘Minder Stress, Meer Energie’ en deze pilot zorgde voor mooie resultaten en idem feedback van de deelnemers!

Zo liet een deelnemer weten dat ze door de tips weet wat ademhaling voor bijdrage levert aan je ontspanning en inspanning: ”Dat je met een ademhaling zoveel kan bereiken.Ik heb mijn doelstelling behaald.Het zware gevoel ben ik kwijt! Ik wil graag op deze positieve weg verder.” Een andere deelnemer geeft aan “Door training (ademhalingsoefeningen) en de lessen weet ik nu wat mij stress geeft, weet ik het te herkennen en kan ik er beter mee omgaan. Ik ga er nu nuchter mee om. Ik heb een knop omgedraaid: niet te veel nadenken, maar lekker wat doen”. “Alles bij elkaar is het leven voor mij, na deelname aan het traject, zoveel makkelijker, leuker, plezieriger”, schrijft een andere uitzendkracht.

De positieve feedback en resultaten hebben ervoor gezorgd dat wij graag doorgaan met het aanbieden van deze voor uitzendkrachten gratis 6-weekse training van Lesstress.

Wil jij ook dat jouw uitzendkrachten (weer) met plezier en energie aan het werk zijn?  Meld je dan aan voor ons webinar van dinsdag 20 april. Je kunt je nog aanmelden!