Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Duurzame inzetbaarheid made easy

Blog Jessica Brandwijk
Zelf geloof ik in het volgende: “Een gelukkige uitzendkracht is een gelukkige opdrachtgever”. Dit hoeft niet in grootse meeslepende dingen te zitten. Het begint zelfs heel klein en heel simpel met gewoon oprechte aandacht. Stel je jouw uitzendkrachten bijvoorbeeld wel eens de vraag “Hoe is het met jou?”.

En dan luisteren, echt alleen maar luisteren voor een paar minuutjes. Via beeldbellen, de ouderwetse telefoon of gewoon live. Je zult verstelt staan wat dat al allemaal met iemand kan doen. Uitzendkrachten vinden het net als iedereen ook heel fijn om gehoord en gezien te worden.

Nu hoor ik je denken: “Ja dat is leuk Jessica, maar als er dan wat speelt wat kan ik daar dan mee?”. Dan heb ik twee tips voor je.

Tip 1:
Het is goed om je te beseffen dat niet iedereen meteen een oplossing wil van jou. Soms is het uitspreken en gehoord worden al genoeg. Maar stel dat je toch iets wil doen voor diegene.

Tip 2:
Denk dan ook eens aan ons, wij hebben een aantal vergoedingen die jou niet veel tijd kosten maar de uitzendkracht heel goed verder helpen!

Ik zal je een voorbeeld geven. Het programma “Minder Stress Meer Energie. Een traject waarin je uitzendkracht in 6 weken leert hoe hij zelf beter met stress om kan gaan.

De resultaten zijn echt ongekend positief! Bekijk de video hieronder en luister maar eens naar uitzendkracht Renata.

En het enige wat jij hoeft te doen om de uitzendkracht aan te melden is een email sturen naar info@doorzaam.nl met naam en e-mailadres van de uitzendkracht. Easy toch?

 

Chantal Huinder, Femke Kooijman, Jessica Brandwijk, Lysette Klein Meulekamp en Tamara Burgering - Van der Wulp schrijven met regelmaat over hun ervaringen. Deze vind je terug op de pagina Columns en blogs.