Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Loslaten van het oude

blog Tamara Burgering
Soms is het leven een zoektocht naar wat voor je werkt en hoe je dingen ten goede kunt veranderen, voor zowel jezelf als voor anderen. Je lichaam werkt op een bepaalde manier, al jaren, en je accepteert hoe het is en je past daar je leefstijl op aan.

Totdat je op het punt komt dat je weet dat het anders, maar ook beter kan en moet. En dan is het zoeken naar hoe en wat dan.

Na maandenlang, zo niet jarenlang, geworsteld te hebben met fysieke klachten en een gebrek aan energie, heb ik de goede weg van ontwikkeling gevonden en ontdekte ik waarom mijn lijf doet wat het doet. En zo heb ik stap voor stap, maand voor maand, aanpassingen gemaakt in mijn leefstijl om met meer energie te leven. Om niet om 19:00 u ‘s avond te denken: ”Mijn lijf is uitgeput, ik wil en moet slapen om te herstellen.”

Al die stappen en maanden hebben geleid tot het punt dat ik nu zowaar kan sporten, ook in de avond en dat ik daar zelfs energie van krijg. Zelfs dusdanig dat ik afgelopen weekend mee heb gedaan met de Mud Masters, een obstacle run van 12 kilometer. Wat een overwinning op- en voor mezelf, op vele fronten, en ik ben zo trots op mezelf en wat ik dus allemaal kan.

Het nieuwe omarmen
Hetzelfde geldt voor onze vergoedingenportal. In 2015 hebben we (toen nog STOOF) onze werkwijze voor een aantal diensten vastgelegd in een portal. Dit was echt een flinke slag in onze efficiëntie maar ook in het gemak voor de uitzendorganisaties om de diensten aan te vragen.

Echter, Doorzaam is in de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, in het aantal uitzendorganisaties dat gebruik maakt van onze diensten, maar ook in het aantal diensten en de hoeveelheid die aangevraagd wordt. Ook de wereld van IT is bijzonder snel gegroeid en we voelen dat de huidige portal niet meer voorziet in de behoeften van nu en de toekomst. Het huidige portal heeft ons heel veel gebracht en het doet absoluut wat het moet doen, maar de behoeften en de mogelijkheden zijn veranderd.

Om aan de veranderende behoeften te voldoen, hebben we in 2022 besloten een nieuwe portal te ontwikkelen die alle diensten en processen kan omvatten en tegelijkertijd zorgt voor meer overzichtelijkheid voor ons allen.

Op dit moment zijn wij stap voor stap bezig met de ontwikkeling van deze portal en gaat deze in het nieuwe jaar live. In de komende maanden zullen we natuurlijk laten weten wat dit allemaal betekent voor onze gebruikers. Maar ik kan jullie beloven dat wij er alles doen aan om het proces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, zowel bij de introductie van deze portal als bij het aanvragen van onze diensten.

En over aanvragen gesproken en de portal: de volgende aanvraagperiode voor het Nederlands Taalbudget begint op maandag 3 juli. Help jij ook je uitzendkrachten met het stap voor stap veranderen en verbeteren van de basis? Vraag dan het Nederlands Taalbudget voor ze aan!