Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Workshop Veilig werken met internationale uitzendkrachten

Voor uitzendkrachten in de land-en tuinbouw is het, net als alle andere uitzendkrachten, belangrijk dat de gezondheid en vitaliteit bovenaan staan. Soms kan er sprake zijn van blootstelling aan gevaarlijke stoffen, ongevallen of het zwaar belasten door lichamelijk intensieve werkzaamheden.

Hierover moeten uitzendkrachten goed geïnformeerd worden en moet het altijd duidelijk zijn welke verantwoordelijkheid van wie is.

Stigas heeft een stap gezet in de juiste richting. Zo communiceren zij duidelijk over de verantwoordelijkheden van zowel de uitzendorganisaties als de opdrachtgevers. Veel belangrijke thema’s laten zij aan bod komen. Op wat voor manier? Door bijvoorbeeld een workshop!

Zo hebben ze ook de workshop ‘Veilig werken met internationale uitzendkrachten’ beschikbaar gesteld. Vragen zoals ‘Hoe creëer je meer betrokkenheid en motivatie?’ of ‘Hoe creëer je een gezonde en veilige werkomgeving?’ komen aanbod en hier wordt in samenwerking een goed antwoord op gevonden. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en ervaringen delen. Erg interactief en super leerzaam!

Meer informatie over deze workshop? Bekijk de informatie op deze pagina!