Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Scholingsvouchers weer beschikbaar!

Ben je op zoek naar manieren om je uitzendkrachten te motiveren en te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Scholingsvouchers zijn weer beschikbaar!

Dit is een vergoeding tot een maximum van €500 excl. btw. voor uitzendkrachten die graag een training, cursus of opleiding willen volgen.

De 3e ronde van de Scholingsvouchers voor dit jaar komt eraan en je kunt je interesse tonen van 4 tot en met 15 septemner. Dit is jouw kans om je uitzendkrachten te helpen bij het vergroten van hun kennis en vaardigheden en zo hun carrière te bevorderen.

Het aantal trajecten waarvoor je interesse kunt tonen, hangt af van de grootte van je bedrijf. Als er minder dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 200 vouchers. Als er meer dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 50 vouchers.

Als je meer wilt weten over de Scholingsvouchers, kun je je aanmelden voor het webinar "Scholingsvouchers van a tot z" op 7 september. Of bekijk onze pagina met alle informatie of neem contact op met een van onze adviseurs via 020 655 82 16.

Help je uitzendkrachten bij hun professionele ontwikkeling en maak gebruik van de Scholingsvouchers!