Adviesgesprekken

Om op de lange termijn inzetbaar te blijven en het werk met plezier te blijven doen, is het belangrijk voor de uitzendkracht om op een veilige en gezonde manier te werken en om zich te blijven ontwikkelen. Het is niet altijd eenvoudig om hier concrete invulling aan te geven. DOORZAAM kan zowel uitzendkrachten als uitzendbureaus helpen door middel van een adviesgesprek.

Voor uitzendorganisaties

Wil je als uitzendbureau graag actiever aan de slag op het gebied van duurzame inzetbaarheid of scholing van uitzendkrachten, maar weet je niet goed hoe? Dan is het mogelijk om een telefonisch adviesgesprek aan te vragen met een van onze consultants . In een half uur nemen zij je mee in de producten en diensten die beschikbaar zijn voor de organisatie. Deze kunnen helpen om duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van uitzendkrachten vorm te geven. De consultant kan ook adviseren op het gebied van beleid en implementatie.

Het gesprek kan telefonisch gehouden worden of via skype. Interesse in een adviesgesprek? Plan dan een afspraak in door contact op te nemen: 020-655 82 16 of via info@doorzaam.nl.

Voor uitzendkrachten

Ben je uitzendkracht en wil je meer weten over hoe je je verder kunt ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van scholing? Of heb je vragen over een veilige en gezonde werkplek bij de opdrachtgever? Uitzendorganisaties zijn verplicht om geld te besteden aan scholing voor uitzendkrachten. Dit is vastgelegd in de cao. Aan wie ze deze scholing geven en wat voor scholing dit is, wordt in overleg besloten. Zie ook onder de kop scholing.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je vragen? Neem dan contact op met je uitzendorganisatie en vraag welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn of dat je een opleiding kunt volgen. Je kunt ook contact met DOORZAAM opnemen om een telefonisch adviesgesprek in te plannen. Neem daarvoor contact op: 020-655 82 16 of info@doorzaam.nl.