Adviesgesprekken

Om op de lange termijn inzetbaar te blijven en het werk met plezier te blijven doen, is het belangrijk voor de uitzendkracht om op een veilige en gezonde manier te werken en om zich te blijven ontwikkelen. Het is niet altijd eenvoudig om hier concrete invulling aan te geven. Doorzaam kan zowel uitzendkrachten als uitzendbureaus helpen door middel van een adviesgesprek.

Voor uitzendorganisaties

Wil je als uitzendbureau graag actiever aan de slag op het gebied van duurzame inzetbaarheid of scholing van uitzendkrachten, maar weet je niet goed hoe? Dan is het mogelijk om een telefonisch adviesgesprek aan te vragen met een van onze consultants . In een half uur nemen zij je mee in de producten en diensten die beschikbaar zijn voor de organisatie. Deze kunnen helpen om duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van uitzendkrachten vorm te geven. De consultant kan ook adviseren op het gebied van beleid en implementatie.

Het gesprek kan telefonisch gehouden worden of via Teams, Zoom of Skype. Interesse in een adviesgesprek? Plan dan een afspraak in door contact op te nemen: 020-655 82 16 of via info@doorzaam.nl.