Leerlijnen

Onze leerlijnen zijn een combinatie van fysieke en online bijeenkomsten. Hier is veel ruimte om je persoonlijke uitdagingen in te brengen tijdens de intervisiesessies met je trainer en mede deelnemers.

Op dit moment hebben we 2 leerlijnen op het gebied van duurzame inzetbaarheid:

1. Leerlijn Ambassadeur: 'Aan de slag met duurzame inzetbaarheid'

2. Leerlijn Specialisten: 'Duurzame inzetbaarheid geborgd in je organisatie'

Beide leerlijnen duren 14 weken. En we hebben de leerlijnen zo ingericht dat je meteen aan de slag kunt met het toepassen van alles wat je leert. Je houdt je vorderingen bij in een e-portfolio.

Door het volgen van deze leerlijnen krijg je meer kennis en tools over duurzame inzetbaarheid (DI) die je direct in kunt zetten in de dagelijkse praktijk. En daar wordt je baan alleen maar nog leuker van!

Dat is nogal een claim, we weten het. Maar wel eentje waar we volledig achter staan. De leerlijnen zijn zo ontwikkeld dat je er direct mee aan de slag kan.

Leerlijn ambassadeur: direct aan de slag met duurzame inzetbaarheid

Deze leerlijn is “Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid”. Hiervoor kun je je ook aanmelden als je als intercedent nog redelijk onervaren bent op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Meteen na de eerste bijeenkomst kun jij je uitzendkrachten helpen met het implementeren van onze trajecten door het stellen van de juiste vragen. Ook kun je je collega’s adviseren hoe zij dat kunnen oppakken. Door deze hands-on aanpak ontwikkel jij je in rap tempo als DI-ambassadeur waardoor je je steeds zekerder gaat voelen in je functie en steeds beter oplossingen weet te bedenken voor de uitdagingen waar jouw uitzendkrachten voor staan. Je houdt je eigen ontwikkeling bij in je portfolio.

Geinteresseerd? Leuk, kijk snel op deze pagina naar de data van de leerlijnen en meld je meteen aan. 

Lees je dit en denk je, leuk maar die basis die heb ik al. Dan hebben we ook goed nieuws. We bieden namelijk ook een verdiepende leerlijn aan.

Leerlijn DI-specialist: verdiepende leerlijn

Hierin leer je hoe je duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie de betrokken partijen ook enthousiast krijgt over duurzame inzetbaarheid (DI). Je manager bijvoorbeeld of een contactpersoon bij een klant. Je leert hoe je DI kan positioneren in de organisaties en hoe dit te vertalen is naar praktische projecten. 

Duurzame inzetbaarheid borgen binnen je organisatie is een van de pijlers van deze leerlijn. In deze leerlijn leer je ook aan welke factoren voldaan moeten worden voordat iemand eigen regie pakt.

Na afloop ben je een echte DI-specialist die dit brede thema kan uitdragen binnen niet alleen je eigen organisatie, maar ook die van de opdrachtgever.

Geinteresseerd? Leuk, kijk snel op deze pagina naar de data van de leerlijnen en meld je meteen aan.