Workshops en kennissessies

DOORZAAM organiseert regelmatig workshops en kennissessies voor uitzendorganisaties, opdrachtgevers en uitzendkrachten. De bijeenkomsten zijn gericht op de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.

Bekijk de kalender voor de geplande workshops en kennissessies. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Geplande bijeenkomsten

Alles-in-1 voor uitzendkrachten uitgelegd

voor uitzendorganisaties
donderdag 22 april 2021

Vitaal, met plezier en vaardig aan het werk blijven. Dat wil iedereen natuurlijk. Jouw uitzendkracht ook!


Duurzame Inzetbaarheid uitzendkrachten | de resultaten en de toekomst

vrijdag 23 april 2021

Graag nodigen we je van harte uit voor ons webinar over de uitslagen van het onderzoek duurzame inzetbaarheid onder uitzendkrachten en over wat ons te doen staat in de branche om te overleven.


Veilig en gezond werken | arbochecklists

voor uitzendorganisaties
maandag 26 april 2021

Veilig kunnen werken is voor iedereen belangrijk. DOORZAAM heeft voor veel verschillende branches een arbochecklist ontwikkeld. Hoe en waarom gebruik je deze?


Gratis online training ‘belastingdienst en toeslagen’

donderdag 29 april 2021

Dit webinar is VOL. Het is nu niet mogelijk om je hiervoor aan te melden. Houd onze website in de gaten voor onze webinars.


Met je uitzendkracht praten over financiën. Makkelijker gezegd dan gedaan?

dinsdag 18 mei 2021

Waarschijnlijk doe je het liever niet, het gesprek aangaan over (het vermoeden van) een zorgelijke financiële situatie. Maar zo nu en dan is het voeren van dit soort gesprekken juist meer dan de moeite waard.


Gratis webinar ‘Je mogelijkheden als uitzendkracht’

donderdag 20 mei 2021

Waarom is duurzaam inzetbaar zijn zo belangrijk tegenwoordig? Wat betekent een leven lang ontwikkelen? Wat zijn mijn rechten en plichten als uitzendkracht? Waar kan ik terecht voor al mijn vragen? Waarom is werken aan je gezondheid, veiligheid en vaardigheden tijdens je werk zo belangrijk?


Kennissessies

In de kennissessies ligt de nadruk op het informeren over specifieke onderwerpen. Denk aan nieuwe ontwikkelingen, actualiteiten en toelichtingen over bestaande regelingen, zoals de scholingsbestedingverplichting of de diplomaroutes.

Wilt u meer weten over DOORZAAM en haar aanpak?
Graag neemt DOORZAAM uitzendorganisaties tijdens een kennissessie mee in haar aanpak. In het bijzonder wordt in deze sessie ook het project ‘ Alles-in-1 voor uitzendkrachten ’en het project ‘De Duurzame Uitzendkracht’ meegenomen.

Workshops

In de workshops ga je actief aan de slag, bijvoorbeeld met een praktische tool. Je leert hoe je de tool inzet en komt vervolgens beslagen ten ijs. Dit kan gaan over het voeren van gesprekken met uitzendkrachten of in gesprek gaan over duurzame inzetbaarheid met opdrachtgevers.