Workshops en kennissessies

DOORZAAM organiseert regelmatig workshops en kennissessies voor uitzendorganisaties, opdrachtgevers en uitzendkrachten. De bijeenkomsten zijn gericht op de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.

Bekijk de kalender voor de geplande workshops en kennissessies. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Geplande bijeenkomsten

Alles weten over de Koerskaart?

voor uitzendorganisaties
dinsdag 2 februari 2021

Wanneer je een start wilt maken met duurzame inzetbaarheid voor uitzendkrachten is een belangrijke stap in gesprek gaan met de opdrachtgever. Maar hoe doe je dit?


Hulp bij financiën

voor uitzendorganisaties
woensdag 10 februari 2021

Veel ingrijpende veranderingen in onze economie zorgen voor onzekere tijden wat betreft werk en inkomen. Onzekerheid en angst beïnvloedt het dagelijks leven en kan voor je uitzendkrachten een trigger zijn voor spanning en stress.


Kennissessies

In de kennissessies ligt de nadruk op het informeren over specifieke onderwerpen. Denk aan nieuwe ontwikkelingen, actualiteiten en toelichtingen over bestaande regelingen, zoals de scholingsbestedingverplichting of de diplomaroutes.

Wilt u meer weten over DOORZAAM en haar aanpak?
Graag neemt DOORZAAM uitzendorganisaties tijdens een kennissessie mee in haar aanpak. In het bijzonder wordt in deze sessie ook het project ‘ Alles-in-1 voor uitzendkrachten ’en het project ‘De Duurzame Uitzendkracht’ meegenomen.

Workshops

In de workshops ga je actief aan de slag, bijvoorbeeld met een praktische tool. Je leert hoe je de tool inzet en komt vervolgens beslagen ten ijs. Dit kan gaan over het voeren van gesprekken met uitzendkrachten of in gesprek gaan over duurzame inzetbaarheid met opdrachtgevers.