Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Doorzaam themadagen speciaal voor jou!

Heb je altijd al een keer zelf willen ervaren wat jouw uitzendkracht ervaart als jij hem/haar hebt aangemeld voor 1 van onze trajecten? Hoe leuk zou het zijn als je nu deze kans krijgt?

We hebben nu echt iets leuks voor jou
Tijdens de gesprekken die wij hebben met jullie krijgen we vaak de vraag of jullie zelf gebruik mogen maken van onze producten en diensten. Dit kan natuurlijk niet omdat deze voor de uitzendkrachten zijn. Maar we wilden hier toch iets mee doen en hebben iets leuks bedacht. Dit jaar organiseren wij voor het eerst themadagen  geïnspireerd op onze 4 pijlers: Cultuur, Gezondheid, Werksituatie en Loopbaan. Tijdens deze dagen willen we jou  graag de gelegenheid geven om zelf te ervaren wat onze trajecten inhouden. Zodat jij een beter beeld hebt en zo nog beter aan de uitzendkracht kunt uitleggen waarom het hem of haar verder kan brengen.  Zo hopen we samen nog meer uitzendkrachten te bereiken.

Eerste themadag: Vitaliteit
Op 16 maart staat onze eerste themadag  gepland. Op deze dag hebben we verschillende sessies georganiseerd voor een bredere kijk op het onderwerp gezondheid. Je wordt in de diverse sessies meegenomen over dit onderwerp en je ondervindt wat jouw uitzendkracht ervaart als hij/zij deelneemt aan een van onze producten of diensten.

We hebben een paar partijen waarmee wij samenwerken benaderd met de vraag of zij wilden meedoen aan deze themadag en gelukkig waren zij net zo enthousiast als wij. Zo gaat Judith Lemmers je tijdens haar sessie over “Minder stress, meer energie” laten ervaren hoe het met jouw eigen stressniveau gesteld is. Vertelt Richard Schuller van Triple Dynamics hoe werkgevers en werknemers succesvol invulling geven aan een vitaliteitsbeleid met een PMO als start. En leert Piet Vessies je tijdens de sessie “Positieve Gezondheid” meer over het waarom, wat en hoe van werken aan positieve gezondheid. Met het “spinnenweb” als hulpmiddel oefen je in het bespreekbaar maken van hiervan.

Gezondheidscheck (PMO)
Als klap op de vuurpijl heb jij de mogelijkheid (voor de eerste 20 aanmeldingen!) om zelf een volledige gezondheidscheck (PMO) te krijgen. Je krijgt dan inzichtelijk hoe het met jouw gezondheid staat (inclusief de diverse testen en een gesprek met een leefstijlcoach). Ik weet uit eigen ervaring hoe fijn en waardevol het is om zelf dit traject te doorlopen, de testen te doen en de resultaten te bespreken tijdens het  gesprek met de leefstijlcoach. Hierdoor krijg je goed inzicht in hoe het met jouw gezondheid staat. Daarnaast weet je dan ook precies wat een PMO inhoudt en kan jij dit goed aan jouw uitzendkrachten en opdrachtgevers uitleggen en wat de waarde hiervan is.

De Doorzaam pijlers
Ik had het er al eerder over dat we dit jaar meerdere themadagen gaan organiseren geïnspireerd op onze pijlers:  cultuur, gezondheid, werksituatie en loopbaan. Door deze themadagen krijg je meer inzichten voor jezelf en weet je beter wat je jouw uitzendkracht kan aanbieden voor zijn/haar duurzame inzetbaarheid. Dit kunnen we alleen doen als we voldoende aanmeldingen hebben, maar hier maak ik me geen zorgen over aangezien deze eerste themadag zeker een succes gaat zijn.

Want wie wil nu niet deze unieke kans op deelname, op een bijzondere locatie met interessante sprekers? Dus meld je meteen aan! En let op er zit een maximum aan het aantal deelnemers (20) voor de PMO, maar ook op het maximum aantal aanwezigen voor deze dag.

Wij hebben er zin in!