Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Scholingsvouchers beschikbaar: Motiveer en ondersteun je uitzendkrachten bij hun ontwikkeling

Ben je op zoek naar manieren om je uitzendkrachten te motiveren en te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling? Dan hebben we goed nieuws voor je: de Scholingsvouchers zijn binnenkort weer beschikbaar!

Dit is een vergoeding tot een maximum van €500 excl. btw voor uitzendkrachten die graag een training, cursus of opleiding willen volgen.

De tweede ronde van de Scholingsvouchers voor dit jaar komt eraan en je kunt je interesse tonen van 15 tot en met 26 mei. Dit is jouw kans om je uitzendkrachten te helpen bij het vergroten van hun kennis en vaardigheden, en zo hun carrière te bevorderen. Het aantal trajecten waarvoor je interesse kunt tonen, hangt af van de grootte van je bedrijf. Als er minder dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 200 vouchers. Als er meer dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 50 vouchers.

Tip: Nederlands Taalbudget
Heeft je uitzendkracht interesse om de Nederlandse taalvaardigheden te verbeteren? Denk dan aan ons Nederlands Taalbudget. Deze is vanaf juli weer aan te vragen en past wellicht beter. Je kunt je uitzendkracht ook blij maken met beide diensten, mits ze maar niet ingezet worden voor dezelfde of vervolg cursus/opleiding.

Als je eerst meer wilt weten over de Scholingsvouchers, kun je je aanmelden voor het webinar "Scholingsvouchers van a tot z" op 11 mei. Of bekijk onze pagina met alle informatie of neem contact op met een van onze adviseurs via 020 655 82 16.

Help je uitzendkrachten bij hun professionele ontwikkeling en maak gebruik van de Scholingsvouchers!"