Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Tijdlijn bekend aanvragen Doorzaam regelingen 2024!

Veel van onze regelingen en trajecten kun je gedurende het hele jaar aanvragen. Scholingsvouchers en het Nederlands Taalbudget zijn echter tijdgebonden.

Omdat het jaar alweer bijna voorbij is en we druk bezig zijn met de feestmaand en de nieuwe schema’s voor het nieuwe jaar, dachten wij dat het fijn is wanneer we nu de tijdlijn al communiceren. Zodat jullie je goed kunnen voorbereiden op het nieuwe jaar om het beste uit je uitzendkracht te halen!

Wij hebben een flink aantal regelingen. Met uitzondering van Scholingsvouchers en het Nederlands Taalbudget zijn deze gedurende het hele jaar aan te vragen. Maar let op: op=op. Wij raden je dus aan om de vergoedingen zo snel mogelijk aan te vragen.

Geef jouw uitzendkracht de kans om zich verder te ontwikkelen. Voor uitzendkrachten die zich verder willen ontwikkelen aan de hand van nieuwe opleidingen, trainingen of cursussen bieden wij de Scholingsvouchers aan. Maar ook voor uitzendkrachten die de Nederlandse taal (nog) niet goed beheersen hebben we het Nederlands Taalbudget!

 

Data aanvragen van de Scholingvouchers:

  • 5 februari
  • 3 juni
  • 23 september
     

Data aanvragen van het Nederlands Taalbudget:

  • 1 tm 29 februari
  • 1 tm 31 juli


Vragen over de regelingen beantwoorden wij uitsluitend per mail (info@doorzaam.nl). Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen.

LET OP:
Vanaf de eerste week van januari gaat ons gloednieuwe portaal live.

Begin december laten we je een sneakpreview zien en laten we je de exacte datum van livegang weten! Houd onze website en socials in de gaten voor de volgende update over ons nieuwe portaal.