Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Meld je aan voor de Vitaliteitsdag op 12 september

Op 12 september organiseert Doorzaam weer een nieuwe Vitaliteitsdag. Op deze leerzame dag krijgen uitzenders alles te leren over vitaliteit op de werkvloer. Meld je nu aan!

Ben jij intercedent, consultant, vestigingsmanager of in een andere rol bezig met duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten? En wil jij graag het maximale uit de gezondheid voor jouw uitzendkrachten halen? Dan is de Vitaliteitsdag iets voor jou!

De Vitaliteitsdag staat in het teken van de gezondheid van uitzendkrachten. Tijdens deze dag leer je hoe je de maximaal haalbare gezondheid en vitaliteit van je uitzendkrachten nastreeft. Zodat zij nu en in de toekomst weer energiek op het werk kunnen komen.

Hoe ziet de Vitaliteitsdag eruit?

Tijdens deze themadag kan je genieten van verschillende sprekers en activiteiten op het gebied van psychische gezondheid en vitaliteit.

  • Irene Tol van het UWV geeft een presentatie over Psychische gezondheid. Neem kennis op over thema's zoals het normaliseren van psychische kwetsbaarheid, arbeid als medicijn, destigmatisering, handelingsverlegenheid bij werkgevers en het openheidsdillema.
  • Judith Lemmers van Lesstress vertelt over praktische en bewezen technieken om minder stress te ervaren en meer energie te hebben in je dagelijks leven.
  • Richard Schuller van Triple Dynamics vertelt hoe werkgevers en werknemers succesvol invulling geven aan een vitaliteitsbeleid met een PMO als start.

We geven je handige tips over hoe je onze regelingen op het gebied van vitaliteit, zoals de Gezondheidscheck en Minder stress, meer energie, kunt inzetten voor jouw uitzendkrachten. Tijdens de Vitaliteitsdag kan je genieten van een gezonde lunch, gezonde snacks, koffie/thee en sluiten we af met een gezonde smoothie.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!