Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Hulp bij geldzaken

Soms hebben we te maken met financiële veranderingen in ons leven. Zoals een scheiding, een kindje op komst of het zoeken van een nieuwe baan. Dit kan ervoor zorgen dat rekeningen lastig te betalen zijn of dat hier veel zorgen en onzekerheden over zijn.

Want wat als de rekeningen niet meer betaald kunnen worden? Of wat als er al betalingsachterstanden zijn?

Als je uitzendkracht zorgen heeft over de financiën of als er al sprake is van financiële problemen is er een oplossing. Wij bieden gratis passende hulp door middel van Hulp bij geldzaken. Wanneer je uitzendkracht alleen een advies wil over financiën of bijpassende hulp: we bieden twee soorten hulp die kunnen helpen om onzekerheden over financiën aan de kant te schuiven. Beiden zijn gratis inzetbaar.

Wat past bij jouw uitzendkracht?
Wil je uitzendkracht alleen advies over geldzaken? Dan is Budgetinzicht de juiste zet. Hierbij krijgt je uitzendkracht aan de hand van twee (of drie)  gesprekken inzicht in de financiën en kan er, indien gewenst, een actieplan opgezet worden. Op deze pagina leggen we het verder uit.

Wil je uitzendkracht hulp bij de financiën in samenwerking met een coach? Of dat geldproblemen worden opgelost?  Dan kun je het beste hier kijken. Budgetcoaching ondersteunt uitzendkrachten in de financiën. Samen met een coach stelt je uitzendkracht een plan op om financiële problemen op te lossen en dit in de toekomst ook te kunnen voorkomen.

Weet je niet wat precies voor jouw uitzendkracht van toepassing is? Of welke hulp te gebruiken bij geldzaken? Bekijk ons stroomschema  en kom erachter welke hulp het beste aansluit bij de wensen en situatie van jouw uitzendkracht!

Beide soorten hulp zijn gratis voor jouw uitzendkracht en ontzettend waardevol. Bovendien geeft het veel geruststelling en kun je uitzendkracht zonder of met minder zorgen de toekomst in.

Wil je je laten inspireren? Bekijk hieronder de video van een mooi, persoonlijk verhaal!
 

 

En in deze animatie leggen we het nog eens haarfijn uit voor je uitzendkracht: