Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Van budgetcoaching tot geldinzicht: Steun voor uitzendkrachten!

Van 11 maart tot en met 17 maart is het weer de week van het geld. Een week die speciaal is ingericht over alle onderwerpen op het gebied van financiën en is gericht aan alle kinderen vanaf het basis- tot middelbaar beroepsonderwijs!

Het thema dit jaar is ‘Hoe ben jij je GELD de BAAS?’ Een belangrijke vraag voor zowel kinderen als volwassenen. Want jong geleerd is oud gedaan! Financiën is een onderwerp dat ook op latere leeftijd een grote rol speelt in je leven.

 

Ook voor uitzendkrachten! Want alhoewel kinderen deze week meer leren over je financiën de baas zijn, worstelen nog veel uitzendkrachten met schulden, geldzorgen of onbetaalbare rekeningen. Ook zij kunnen de kans krijgen hun GELD de BAAS te worden.

 

Hoe? Heel simpel. Aan de hand van Budgetcoaching of Budgetinzicht. Beide diensten bieden de uitzendkracht hulp bij geldzaken. Met Budgetinzicht krijgt de uitzendkracht advies over de huidige financiën. Maar is er (ook) sprake van problemen met het betalen van rekeningen of openstaande schulden? Dan biedt Budgetcoaching een oplossing.

Ben je niet helemaal zeker wat jouw uitzendkracht nodig heeft om zijn of haar financiën de baas te worden? Volg dan het stroomschema!

Kijk voor meer informatie over deze diensten op de pagina Hulp bij geldzaken!

Help jouw uitzendkracht met zijn of haar GELD de BAAS te worden!