Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt: Een jaar als accountmanager

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt…een uitspraak met een cliché en kleffig imago, maar in mijn geval absoluut van toepassing. Een jaar geleden startte ik in mijn rol als accountmanager. Een jaar dat werkelijk voorbij gevlogen is!  Nu, een jaar later, is het een mooi moment om terug te kijken. 

Een jaar van ontmoetingen en samenwerkingen 

In de afgelopen twaalf maanden ben ik met veel partijen in contact geweest, en heb ik zowel online als live veel nieuwe mensen mogen ontmoeten. Mede dankzij samenwerkingen met de ABU en de NBBU kwam ik in contact met bekende relaties maar ook met veel nieuwe partijen die soms nog nooit van Doorzaam hadden gehoord. 
 
Ik heb mijn weg gevonden naar verschillende organisaties in het noorden, het midden en het zuiden van het land en kwam langs plaatsen waar ik werkelijk nooit eerder van had gehoord.  
De warme ontvangst en het meegenomen worden naar de werkvloer, waar het allemaal gebeurt, zijn ervaringen die ik koester. Om met duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie aan de slag te kunnen gaan heb je draagvlak nodig en dus collega’s met diverse functies uit de verschillende (beslissingsbevoegde) lagen. Ook deze collega’s kon ik de hand schudden en even met hen van gedachten wisselen over de diensten van Doorzaam waar gebruik van kan worden gemaakt. 

Diversiteit in uitzendorganisaties: inspirerende ontmoetingen 

Wat een diversiteit aan uitzendorganisaties waar we mee samenwerken!  
Zo was ik in Harderwijk waar het motto is “niet lullen maar poetsen”. Gewoon lekker bikkelen en echt iedereen zo snel mogelijk aan een leuke baan in de omgeving helpen die echt bij de uitzendkracht past.  
Of in Honselerdijk waar ze hun uitzendkrachten gewoon elke dag naar het werk brengen als men zelf geen auto of ander vervoermiddel heeft. In Capelle aan den IJssel ontmoette ik 4 super gedreven dames die duurzame inzetbaarheid top of mind hadden gemaakt en zeer actief met hun doelen op dat gebied aan de slag gingen. En ook haalden! 
Een uitzendorganisatie in Veghel, die veel arbeidsmigranten aan het werk heeft, ging meteen heel actief aan de slag met het Nederlands Taalbudget en kon zo 15 uitzendkrachten in groepsverband de Nederlandse taal laten leren en verbeteren.  

Het valt me sowieso op dat er steeds meer uitzendorganisaties veel statushouders en vluchtelingen in dienst hebben. Gelukkig kunnen wij deze partijen ook steeds beter bedienen met onze diensten zoals  het Nederlands Taalbudget en het Ondersteuningsbudget 
 

Toewijding aan duurzame inzetbaarheid in actie 

Als ik dan zie dat er na contact daadwerkelijk aan de slag wordt gegaan met het stuk duurzame inzetbaarheid, men echt het gesprek aangaat met de uitzendkracht en dan ook nog diensten bij ons afneemt, dan krijg ik elke keer weer een energieboost. 

Ik ben een geluksvogel. Elke dag mag ik werk doen dat ik echt leuk vind en waar ik enthousiast van word. Dat geluk gun ik iedereen en ik wil uitzendorganisaties en uitzendkrachten daarbij dan ook graag helpen om dit doel na te streven. 

Wil je ook meer weten over de mogelijkheden bij Doorzaam? Ik kom graag langs om kennis te maken en alles te vertellen. Of we spelen met elkaar (en een aantal van je collega’s) het Doorzaamspel. Want wie weet wat voor plezier en kansen er nog meer op ons wachten als we samen de uitdaging aangaan.