Alles-in-1 voor uitzendkrachten

Onder persoonlijke begeleiding van een coach onderzoekt de uitzendkracht wat de uitdagingen zijn met betrekking tot de duurzame inzetbaarheid voor nu en de toekomst. Aan de hand van de uitkomst van het coaching traject worden afspraken gemaakt over de in te zetten interventie(s) tot een bedrag van maximaal €2500,-- (excl. BTW).

Ook is het geschikt voor jouw uitzendkracht* om in gesprek te gaan met een coach over zijn of haar toekomst zonder vervolgstap. De vervolgstap geen must. Wel is het goed te weten dat die mogelijkheid er is. Maar het kan dus prima bij één, twee of drie gesprekken blijven.

Ook wanneer de uitzendkracht al vrij helder heeft wat de vervolgstap kan zijn maar hier graag nog met een coach over doorpraat, is dit traject geschikt. Dan blijft het bij één gesprek en volgt daarna een passende vervolgstap.

* let wel het is gericht op die uitzendkracht die een (toekomstige) belemmering in de duurzame inzetbaarheid ervaart. Ook is er een focus op uitzendkrachten met maximaal MBO4 niveau.

Na afloop is de uitzendkracht in staat om -samen met de intercedent en coach- vervolgacties te ondernemen op het gebied van werk, gezondheid, ontwikkeling, of financiële situatie.